Zdrowe przepisy: Bigos z kapusty pekińskiej
Kalendarium Wydarzeń
Bądź w kontakcie
Wyszukiwarka Wydarzeń

Organizujesz wydarzenie?
 Dodaj je do naszego kalendarza!

Informacje Specjalne

pokaż wszystkie

Informacje

Organizujesz wydarzenie?
 Dodaj je do naszego kalendarza!

pokaż wszystkie

Partnerskie szkoły jogi

Bigos z kapusty pekińskiej

Oto przepis na szybki i smaczny bigos, kapusta pekińska potrzebuje kilku minut, żeby zmiękła i nabrała smaku przypraw.

Sł - na rozgrzany olej wrzucamy pokrojoną cebulę, jedną pokrojoną w słupki marchewkę
O - pokrojonego pora i połowę selera, garść ziaren kolendry, pieprz
Sn - solimy
K - wrzucamy łyżeczkę bazylii
G - tymianek

Dusimy pod przykryciem ok. 10 minut i wrzucamy:

Sł - łyżkę masła
O - pokrojoną kapustę pekińską
Sn - sos sojowy
K - pomidory z puszki
G - majeranek

Dusimy ok. 5 minut i:

Sł - 1 łyżeczki mielonego kminku
O - curry (ok. łyżeczki)
Sn - sos sojowy
K - jogurt naturalny - 2 łyżki
G - kurkumę

Dusimy jeszcze do 5 minut i gotowe.
Wyszukiwarka Wydarzeń

Organizujesz wydarzenie?
 Dodaj je do naszego kalendarza!

Kuchnia
Polecamy
JOGA SKLEP - Akcesoria do Jogi