Zdrowe przepisy: Pasta z cieciorki
Kalendarium Wydarzeń
Bądź w kontakcie
Wyszukiwarka Wydarzeń

Organizujesz wydarzenie?
 Dodaj je do naszego kalendarza!

Informacje Specjalne

pokaż wszystkie

Informacje

Organizujesz wydarzenie?
 Dodaj je do naszego kalendarza!

pokaż wszystkie

Partnerskie szkoły jogi

Pasta z cieciorki

Cieciorka jest bardzo zdrowa i smaczna, polecam Wam przygotowywanie jej na różne sposoby - jednym z nich jest pasta do chleba.

Cieciorkę moczymy na noc w chłodnej wodzie, na drugi dzień odlewamy wodę z moczenia, wlewamy świeżą, lekko solimy i gotujemy około godziny.

Sł - 2 szklanki ugotowanej cieciorki, 2 łyżki oliwy, łyżeczka kminku
O - pieprz, łyżeczka garam masali
Sn - sól, sos sojowy
K - sok z połówki cytryny, bazylia
G - tymianek, rozmaryn

Rozdrabniamy blenderem na gładką masę i na koniec dodajemy 2 łyżki majonezu.

Jeśli potrzeba można zrobić jeszcze jeden obieg odżywczy i dodać więcej przypraw.

Wyszukiwarka Wydarzeń

Organizujesz wydarzenie?
 Dodaj je do naszego kalendarza!

Kuchnia
Polecamy
JOGA SKLEP - Akcesoria do Jogi