Zdrowe przepisy: Fasolka szparagowa z musem kalafiorowym
Kalendarium Wydarzeń

maj
2025

ponwtośroczwpiąsobnie
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Bądź w kontakcie
Wyszukiwarka Wydarzeń

Organizujesz wydarzenie?
 Dodaj je do naszego kalendarza!

Informacje Specjalne

pokaż wszystkie

Informacje

Organizujesz wydarzenie?
 Dodaj je do naszego kalendarza!

pokaż wszystkie

Partnerskie szkoły jogi

Fasolka szparagowa z musem kalafiorowym

Lato w pełni, warzyw w bród - czas na warzywne improwizacje. Oto jedna z nich



Mus kalafiorowy:

O - ugotowanego kalafiora (uważajcie, żeby się zbytnio nie rozgotował) rozdrabniamy blenderem i dodajemy: ½ łyżeczki pieprzu
Sn - łyżeczkę soli
K - sok z połowy cytryny
G - ½ łyżeczki kurkumy
Sł - 2 łyżki majonezu

Ugotowaną fasolkę szparagową polewamy masłem z dodatkiem curry, posypujemy prażonym sezamem i układamy obok kalafiorowego musu posypanego prażonymi ziarnami dyni i słonecznika.
Smacznego!
Wyszukiwarka Wydarzeń

Organizujesz wydarzenie?
 Dodaj je do naszego kalendarza!

Kuchnia
Polecamy
JOGA SKLEP - Akcesoria do Jogi

Wykorzystujemy pliki Cookies | Jak używamy Cookies | Jak wyłączyć Cookies?   ROZUMIEM

Wykorzystujemy pliki Cookies | Jak ich używamy?   OK