Zdrowe przepisy: Zupa z czerwonej soczewicy
Kalendarium Wydarzeń
Bądź w kontakcie
Wyszukiwarka Wydarzeń

Organizujesz wydarzenie?
 Dodaj je do naszego kalendarza!

Informacje Specjalne

pokaż wszystkie

Informacje

Organizujesz wydarzenie?
 Dodaj je do naszego kalendarza!

pokaż wszystkie

Partnerskie szkoły jogi

Zupa z czerwonej soczewicy

Czerwona soczewica jest bardziej wykwintna w smaku niż zielona, dlatego polecam ją właśnie używać do zup.

G - 2 litry wrzątku, szczypta kurkumy
Sł - marchew i pietruszka
O - seler, por, pieprz
Sn - 1 łyżeczki soli
K - bazylia
gotujemy kilka minut i dodajemy dalej:
G - tymianek
Sł - kminek (świetnie się komponuje kmin rzymski), masło
O - czosnek (sporo), czubryca czerwona
Sn - sól
K - przecier pomidorowy (ok. 3 łyżki), bazylia
G - tymianek
Sł - masło i kminek dla udoskonalenia smaku
O - pieprz, czosnek, oregano
Sn - sos sojowy
Wyszukiwarka Wydarzeń

Organizujesz wydarzenie?
 Dodaj je do naszego kalendarza!

Kuchnia
Polecamy
JOGA SKLEP - Akcesoria do Jogi